Dijana, Srđan i Đorđe Đoković

 PEDJA MILOSAVLJEVIC Afp
BURAN KRAJ

Najneugodnije pitanje: Nakon ovog poteza novinarke, Đokovići odmah prekinuli presicu!

Dotad vrlo pričljivi brat, tata, majka i stric nisu htjeli dati odgovor na pitanje svih pitanja...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. siječanj 2022. 14:56

Pola sata je obitelj Novaka Đokovića odgovarala na pitanja novinara uslijed obiteljske press-konferencije. Otac Srđan, majka Dijana, brat Đorđe i stric Goran obratili su se javnosti uslijed nastavka agonije u kojoj je Novak Đoković odlukom saveznog suca u Melbourneu oslobođen svih optužbi te mu je vraćena viza za boravak u Australiji.

Podsjetimo, sada odluku o njegovoj eventualnoj deportaciji može diskrecijskim pravom donijeti australski ministar imigracije Alex Hawke. Odluka se još čeka...

Nakon pola sata trajanja presice, Đokovićevi su počeli odgovarati na novinarska pitanja. Vješto je tim dijelom baratao uglavnom brat Đorđe, koji se izvrsno služi engleskim jezikom. Otac Srđan znao je dobaciti: "Ni oni nisu znali što čine u vezi Novaka. Ma, osvojit će on još 10 Grand Slam turnira, jedva čeka povratak na teren".

image
PEDJA MILOSAVLJEVIC Afp

No, onda je uslijedio pitanje jedne strane novinarke o tome što se dogodilo kad je 16. prosinca Novak saznao da je pozitivan, kao što se navodi u njegovoj obrani, a mediji su ovih dana podastrijeli brojne dokaze da je nakon tog PCR testa Nole svugdje hodao bez ikakvih mjera zaštite... No, obitelj je u tom trenutku prekinula press-konferenciju. Srđan Đoković je na to promrljao ''neka pitaju suca'', a onda je riječ uzeo Đorđe Đoković.

'Presica je završena, rekao je Novakov brat.

Linker
24. travanj 2024 07:05