Svi žele gledati posljednji meč Rogera Federera

 STEVEN PASTON/PA IMAGES/PROFIMEDIA
TOTALNA NAVALA

Navijačko ludilo zbog događaja koji će ući u povijest sporta! Pojavile se nestvarne cijene ulaznica

Kakav zaokret nakon samo jedne objave, ali to se i očekivalo. Ipak je u pitanju jedan od najvećih
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 16. rujan 2022. 11:15

Nakon što je Roger Federer najavio je da će se ostaviti tenisa odmah nakon Laver Cupa koji se igra sljedećeg tjedna, uslijedio je navijački stampedo na ulaznice za događa koji će ući u povijest. Tamo bi Federer trebao biti u sastavu Europe, zajedno sa svojim najvećim rivalima, Rafaelom Nadalom i Novakom Đokovićem. Upravo bi s Nadalom trebao zaigrati u parovima, što bi bio i njegov posljednji meč karijere.

Naravno da je odluka velikog Švicarca potpuno promijenila važnost i značaj Laver Cupa, te su cijene ulaznice za događaj u Londonu dotaknule nebo. Tako je cijena za posljednji dan ovog spektakla u kojem bi Federer trebao igrati u paru s Nadalom porasla nevjerojatnih 80 tisuća eura!? Po toj cijeni ih se može pronaći na posebnim internetskim stranicama, na kojima preporodavači žele iskoristiti priliku za enormnu zaradu. I navodno je potražnja velika, pa to možda i nije zadnja cijena.

image

Rafael Nadal i Roger Federer

ADRIAN DENNIS Afp

Naravno riječ je o ekskluzivnim mjestima u svečanim ložama, u kojima će htjeti sjediti svi koji nešto znače u svijetu sporta, ali i show biznisa. Federer je već godinama puno više od tenisa. I zato mnogi neće pitati koliko košta uživo pogledati oproštajni meč jednog od najvećih sportaša svih vremena.

Linker
10. svibanj 2024 00:28