Marcelo Rios

 Screenshot (Instagram)
TOTALNA PREOBRAZBA

FOTO Nekoć najboljeg na svijetu danas ćete teško prepoznati: ‘Operirao sam čak i očne kapke‘

Marcelo Rios u dobi od 47 godina živi u Miamiju i izgleda drugačije nego dok je bio aktivan igrač
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 26. listopad 2023. 17:38

Plastične operacije obično se vežu uz ljepši spol, no postoje i muškarci koji im se podvrgavaju kako bi popravili svoj izgled.

- Popravio sam čelo koje je bilo uništeno od sunca. Prije nitko nije koristio kreme za zaštitu od sunca, pa mi je lice uništeno. Osim toga, operirao sam i očne kapke koji su bili prekratki te sam morao spavati otvorenih očiju. Imao sam i podočnjake i bore – objasnio je Marcelo Rios, bivši profesionalni tenisač.

Nekadašnji broj 1 na ATP ljestvici danas u dobi od 47 godina živi u Miamiju i izgleda potpuno drugačije nego dok je još bio aktivan igrač. Zaključio je karijeru 2004. godine nakon što je zbog niza ozljeda propustio velik broj turnira.

Promjena Riosovog tjelesnog izgleda ogleda se i u povećanom broju kilograma. Iako je na vagi otišao preko ‘stotke‘, nije se zapustio, nego je pun mišića.

- Treniram jer se osjećam dobro. Dnevno u teretani treniram dva i pol sata kako bih dobio na mišićnoj masi. Kao tenisač sam morao gubiti kilograme, ali sad sam u godinama kada trebam stabilnu kilažu - objasnio je čileanski tenisač kojem je 2014. godine otkriven Aspergerov sindrom.

Riječ je o vrsti autizma koju karakteriziraju poteškoće u društvenoj interakciji i ograničeni, stereotipni interesi i aktivnosti...

image

Marcelo Rios 2023. i 2003. godine

Instagram/profimedia

Linker
04. svibanj 2024 03:17