Afp
SERIJA PRATI ZVIJEZDE

Netflix priprema novi spektakl: Uskoro ćemo doznati kako to izgleda iza kulisa tenisa

Nakon uspješne serije Formule 1 "Drive to Survive", Netflix slijedi taj primjer s drugim sportom
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 24. prosinac 2022. 10:57

Nakon što je streaming div Netflix uspio izazvati oduševljenje među obožavateljima Formule 1, tvorci serije “Drive to Survive” sada trkaću stazu zamjenjuju teniskim terenom. Streaming portal prethodnih je dana na svojem kanalu najavio dokumentarnu seriju "Break Point".

ISJEČAK POGLEDAJTE OVDJE

Najveće zvijezde WTA i ATP toura cijele su sezone 2022. pratile kamere, a to uključuje i privatne trenutke aktera . Prema produkcijskom timu, fokus serije manje je na iskusnim zvijezdama poput Rafaela Nadala ili Novaka Đokovića, a više na mladima u usponu poput Nicka Kyrgiosa, Carlosa Alcaraza ili Félixa Auger-Aliassimea. Izvršni producent Paul Martin kaže da će se dokumentarac svidjeti gledateljima: "Mislim da će to biti dobra emisija, dali smo im odličan materijal."

Epizode od prve do pet bit će objavljene 13. siječnja, u pripremi za Australian Open dok će se nastavak serijala zaključno s desetom epizodom emitirati tek sredinom lipnja iste godine.

Prvih pet epizoda, objavljenih sljedećeg mjeseca, pratit će radnju s Australian Opena, Indian Wellsa, Madrida i Roland Garrosa s posebnim naglaskom na Swiateka, Stephensa, Kyrgiosa, Ruuda, Jabeura, Tsitsipasa i Berrettinija.Sljedeće epizode usredotočene su na drugu polovicu sezone, s Wimbledonom , Eastbourneom, Queens Clubom, US Openom te WTA i ATP finalima.

Linker
28. travanj 2024 04:35