Borna Gojo
 

 ANTE CIZMIC Cropix
NIJE MU SUĐENO

Nevjerojatan peh za Hrvata: Prošle godine zaboravio prijaviti Australian Open, a sad se ozlijedio

Gojo se u prvom kolu trebao suočiti sa Španjolcem Robertom Carballesom Beanom, 67. tenisačem svijeta
Piše: SNObjavljeno: 13. siječanj 2024. 09:01

Hrvatski tenisač Borna Gojo neće nastupiti na Australian Openu. Loše vijesti službeno je potvrdio i sam tenisač preko društvenih mreža tako što se oglasio na Instagramu.

“Pozdrav svima, bol koju imam u leđima je ipak previše. Pokušali smo igrati kroz bol u prvih nekoliko turnira u godini, ali dugoročno je to neizvedivo. Izgleda da meni i Australiji nije suđeno zasada. Nadam se da ću se ubrzo vratiti“, glasila je poruka našeg tenisača.

Gojo se u prvom kolu trebao suočiti sa Španjolcem Robertom Carballesom Beanom, 67. tenisačem svijeta, kojeg je u prijašnjem jedinom međusobnom susretu pobijedio. Umjesto Goje, turniru će se priključiti Francuz Hugo Gaston kao "lucky loser".

Problemi s leđima su očito jako utjecali na igru hrvatskog tenisača, koji je u posljednjem meču prije Australian Opena poražen u prvom kolu ATP-a u Aucklandu gdje ga je sa 1-6, 6-3, 6-2 pobijedio Čileanac Alejandro Tabilo.

Kao što je i sam rekao, Australian Open mu očito za sada nije suđen, uzevši u obzir da se Gojo prošle godine zaboravio prijaviti na turnir.

Linker
05. ožujak 2024 14:01