Jessica Pegula

 Ulises Ruiz/AFP/profimedia
TENISKA BOGATAŠICA

Nikad nije prošla dalje od četvrtfinala Grand Slama, a bogatija je od Nadala, Federera i Serene zajedno

‘Tenis je moj posao, to je moja karijera i moji roditelji tu nemaju pravo glasa‘
Piše: SNObjavljeno: 24. ožujak 2023. 11:08

Američka tenisačica Jessica Pegula (29) trenutačno je treća igračica svijeta i nikad u karijeri nije prošla dalje od četvrtfinala nekog Grand Slam turnira (u pojedinačnoj konkurenciji). Ali malo ljudi zna da je Pegula najbogatija tenisačica svijeta.

Naime, ona je kćerka Terryja Pegule, 434. najbogatije osobe svijeta čije se bogatstvo procjenjuje na 5 milijardi dolara. Terry Pegula ujedno je vlasnik NFL momčadi Buffalo Billsa i NHL momčadi Buffalo Sabresa.

Dakle, Jessici novac ne predstavlja nikakav problem, ali je ona odlučna u namjeri da sama stvori svoje ime, te je dosad tijekom teniske karijere od turnirskih nagrada zaradila 6.5 milijuna funti.

- Kada sam bila mlađa, bila sam odlučna u namjeri da se sama probijem. Ali kako sam starila shvatila sam da trebam prihvatiti cijelu tu obiteljsku situaciju, iako me neko vrijeme sve smetalo. Tenis je moj posao, to je moja karijera i moji roditelji tu nemaju pravo glasa - objasnila je Pegula, koja paralelno s teniskom karijerom brine o restoranu zdrave hrane, a lansirala je i brend proizvoda za njegu kože pod imenom ‘Ready24‘.

Izvan terena je jako aktivna na društvenim mrežama na kojima objavljuje fotografije s voljenim psima i s luksuznih putovanja na egzotičnim lokacijama.

Od 2021. godine je u braku s Taylorom Gahagenom. Vozi Mercedes, a zabavlja se igrajući golf i pecajući na luksuznim jahtama u vlasništvu njezine obitelji.

Linker
14. svibanj 2023 21:19