Novak Đoković

 ELVIS BARUKCIC Afp
POSLAO PRIOPĆENJE

Novak Đoković objasnio što stoji iza odluke kojom je šokirao Srbiju: ‘Dvoumili smo se, ali...‘

U priopćenju se navodi i da klub ponajboljeg tenisača svih vremena prestaje s radom
Piše: Domagoj KoprivnjakObjavljeno: 19. svibanj 2023. 14:09

Organizirali smo sedam međunarodnih ATP turnira, jedan WTA turnir, dobili najbolje ocjene za organizaciju, a najljepšu sliku Beograda, Kalemegdana i Srbije slali smo u cijeli svijet - stoji u priopćenju kojeg je Novak Đoković zajedno sa svojom obitelji odaslao medijima.

Najbolji tenisač svijeta vratit će svoj teniski centar gradu Beogradu, a ujedno će i njegov klub prestati s radom. Njegova kompanija „Tara 2016 S“, čije vlasništvo dijeli sa suprugom Jelenom, donijela je odluku vratiti zemljište i objekte u okviru Teniskog centra Novak na Dorćolu.

Obitelj Đoković objavila je priopćenje u kojem su istaknuli da su se dvoumili oko odluke, ali da prestaju s radom i vođenjem teniskog centra. S velikom zahvalnošću vraćaju zemljište Gradu Beogradu, prenosi srpski Kurir.

- Na ovom mjestu je desetine tisuća djece treniralo tenis i sa svojim roditeljima stvaralo uspomene i uspjehe koji će trajati zauvijek. Organizirali smo sedam međunarodnih ATP turnira, jedan WTA turnir, dobili najbolje ocjene za organizaciju, a najljepšu sliku Beograda, Kalemegdana i Srbije slali smo u cijeli svijet. Na to smo ponosni. Zahvaljujemo se svim nadležnim predstavnicima lokalne samouprave, Grada Beograda, Vladi Republike Srbije, Ministarstvu sporta, Teniskom savezu Srbije, brojnim kompanijama na ogromnoj pomoći i podršci svih prethodnih godina - stoji u priopćenju.

Podsjetimo, Đoković je prije nekoliko dana šokirao srpsku javnost jer Centar postoji oko 15 godina koji je glavna baza Novakovih priprema i treninga, ali i brojnih drugih inozemnih i srpskih navijača.

Linker
18. svibanj 2024 13:18