Novak Đoković sa suprugom Jelenom
 ANDREJ ISAKOVIC/AFP
Testiran u Beogradu

Novak i njegova supruga Jelena pozitivni na koronu! Prvi tenisač svijeta: ‘Žao mi je...‘

Najbolji tenisač svijeta objavio vijest koju je iščekivao cijeli svijet, rezultate svog testiranja
Piše: SNObjavljeno: 23. lipanj 2020. 14:08

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković zaražen je koronavirusom, objavili su danas beogradski mediji.

Đoković se, podsjećamo, nije testirao u Zadru nakon otkazivanja finala Adria Toura i objave o pozitivnom nalazu Grigora Dimitrova, već je s obitelji otputovao u Beograd.

Tamo je testiran jučer, zajedno s obitelji, a sada su objavljeni rezultati nalaza.

"Odmah po dolasku u Beograd otišli smo na testiranje. Moj i Jelenin nalaz je pozitivan, a djeca su negativna baš kao 8i moji roditelji te stric. Sve što smo napravili u posljednjih mjesec dana radili smo čistog srca i iskrenih namjera. Naš je turnir bio humanitarnog karaktera s idejom da pomognemo tenisačima iz regije, da im omogućimo uvjete da igraju i ostvare prihode, te lakše prebrode ovaj težak period. Istovremeno smo željeli poslati poruke solidarnosti, poštovanja i fair-playa", rekao je Đoković.

Đokoviću sada predstoji dvotjedni boravak u karanteni.

"Organizirali smo turnir u trenutku u kojem je virus oslabio, vjerujući da su se stekli uvjeti za njegovo održavanje. Izuzetno mi je žao zbog svakog pojedinačnog slučaja zaraze. Pratim izjave liječnika i nadam se da se broj zaraženih neće povećavati. Nadam se da se ničija situacija neće komplicirati i da će svi biti dobro. Ja ću ostati u samoizolaciji sljedećih 14 dana i ponoviti test za 5 dana", dodao je najbolji tenisač svijeta.

Linker
16. travanj 2024 16:27