Jannik Sinner i Anna Kalinskaja

 Ciao Pix/backgrid/backgrid Uk/profimedia
NEVOLJE UOČI US OPENA

Novi udarac za najboljeg tenisača svijeta. Nakon doping afere, dogodio mu se ljubavni krah

Talijanski mediji pišu kako Jannik Sinner više nije u vezi s Ruskinjom Annom Kalinskajom
Piše: SDObjavljeno: 26. kolovoz 2024. 11:22

Trenutačno prvi tenisač svijeta Talijan Jannik Sinner oslobođen je optužbi za uzimanje dopinga usprkos dvama pozitivnim testovima u ožujku, objavila je Međunarodna jedinica za teniski integritet (ITIA), piše Slobodna Dalmacija.

U Sinnerovu organizmu pronađeno je manje od milijarditog dijela grama klostebola. Tijekom istrage prihvaćeno je Sinnerovo objašnjenje kako je anabolički agent klostebol u njegov organizam ušao putem masaže od strane jednog člana njegova tima, a ovaj je prethodno koristio sprej za tretman kože koji sadrži klostebol i koji se legalno može nabaviti u svakoj ljekarni.

Talijan iza sebe ima sjajnu godinu na rezultatskom planu, ali sigurno mu je radost pokvarila doping afera zbog koje se našao u centru pažnje.

Da jedna loša vijest ne dolazi sama, pokazao je i privatni život tenisača. Sve mu je krenulo naopako... Vodeći talijanski mediji su objavili vijest da je Sinner raskinuo s djevojkom Annom Kalinskajom, ruskom tenisačicom koja je 15. na svjetskoj ljestvici.

Jannik i Anna su bili u vezi i nisu se skrivali. Često su bili jedno drugom podrška na turnirima, a čini se da je i toj romansi došao kraj.

Ruskinja na Instagram profilu nema više zajedničkih fotografija sa Sinnerom, a prestala ga je i pratiti na društvenim mrežama.

image

Sinner i Kalinskaja su još prošli mjesec uživali na odmoru u Porto Cervu

Ciao Pix/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Također, nisu zajedno došli u New York na US Open, a obično prije turnira koje igraju u istom gradu zajedno šetaju, ručaju, provedu što više vremena jedno pored drugog. No, ovaj put to nije bilo slučaj. Talijani špekuliraju kako je raskid nastao baš u trenutku kada je Sinner optužen za doping.

Sinnerov prvi trening izazvao je veliku pažnju, kako zbog njegovog statusa prvog tenisača svijeta, tako i zbog skandala koji ga je nedavno pogodio.

Suočio se s publikom koja je, unatoč kontroverzama, pokazala naklonost prema mladom Talijanu. Dok su mnogi očekivali hladan prijem ili čak negodovanje zbog doping skandala, dočekao ga je pljesak i podrška s tribina.

Podrška mu je sada najpotrebnija, a kako će se izvući iz cjelokupne situacije saznat ćemo u narednom periodu. Da bude stvar gora, sve se dogodilo u trenutku dok igra tenis života.

Linker
05. rujan 2024 11:01