Boris Becker

 SCREENSHOT TWITTER
EMOTIVNA ISPOVIJEST

Objavljen eksplozivni intervju s Borisom Beckerom: ‘Htjeli su me ubiti, silovati, bio sam u šoku...‘

Sat vremena za kojih je TV-kući SAT1 uzeo pola milijuna eura isplati se izdvojiti...
Piše: Patrik MršnikObjavljeno: 22. prosinac 2022. 11:14

Boris Becker već je dobro naplatio svoj prvi intervju nakon izlaska iz zatvora u kojem je proveo 8 mjeseci. Skrivao je novac, podrijetlo imovine koju je sticao na razne načine u životu, a sve skupa je procijenjeno na 2.5 milijuna funti. Htio je izbjeći plaćanje dugova, ali sve će to morati vratiti.

No, u intervjuu za koji je njemačkoj TV-postaji SAT1 uzeo pola milijuna eura rekao je sve i svašta. Po povratku kući iz londonskog zatvora Wandsworth u kojem preko tisuću okorjelih kriminalaca izdržava svoje dugotrajne kazne otvorio je dušu. Rekao je da će snimiti film i napisati knjigu, ali prije toga, Nijemcima je dao zanimljiv intervju kojeg je SAT1 objavio u srijedu.

"U zatvoru si nitko! Samo broj. Moj broj bio je A2923EV. Nisam bio Boris, bio sam samo broj. Nikoga nije bilo briga tko sam ja i tako sam ponovno otkrio osobu kakva sam bio. Naučio sam tešku lekciju. Bilo je to skupo i bolno, ali neke se stvari događaju s razlogom...", rekao je Becker po izlasku iz zatvora.

Nijemci su već izdvojili zanimljiv fragment zapanjujućeg intervjua:

- Jedan me zatvorenik htio ubiti, drugi mi je prijetio silovanjem! Rekao mi je što će mi sve točno raditi. Ruke su mi se tresle, bio sam u šoku. Da me moji ljudi u zatvoru nisu branili, tko zna kako bi sve završilo - rekao je Becker.

>>> CIJELI INTERVJU POGLEDAJTE OVDJE <<<

Linker
19. travanj 2024 10:57