Screenshot: Twitter
GRANDIOZNO

OVAKO SE SERENA ISPRIČALA ŠVEDSKOJ Otkazala nastup, pa objavila fotografiju svojih senzacionalnih grudi!

Najbolja tenisačica svijeta Serena Williams odustala je od nastupa na WTA turniru u Bastadu zbog ozljede lakta, ali nije napustila Švedsku. Baš suprotno, nakon što je razočarala organizatore turnira, oduševila je navijače, ali na Twitteru...
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 17. srpanj 2015. 22:14

"Tijekom treninga sam osjetila jaku bol u laktu i nisam mogla normalno servirati. Nakon konzultacija s liječnicima sam odlučila odustati od daljnjeg nastupa," poručila je najbolja tenisačica svijeta početkom tjedna i odmah potaknula priče o namjernom 'tankiranju' uoči sljedećih većih turnira.

Amerikanka je u 1. kolu pobijedila Belgijanku Ysaline Bonaventure 6:2, 6:1, u drugom kolu je trebala igrati protiv Čehinje Klare Koukalove, ali je umjesto na terenu, raskoš pokazala na Twitteru.

"Dan na plaži u Švedskoj", napisala je ispod 'grandioznog selfieja' ovogodišnja osvajačica Australian Opena, Roland Garrosa i Wimbledona i vratila barem malo zaslužene pažnje domaćinima.

Williams je ove godine odigrala ukupno 40 mečeva i pritom dobila 37 uz svega tri poraza. Osvojila je sva tri Grand Slam turnira ove godine, a slavila je i u Miamiju.

Linker
22. rujan 2024 21:27