Nick Kyrgios

 KAZUHIRO NOGI Afp
NIJE BILA PIJANA

Ovo se rijetko događa: Zločesti dečko svjetskog tenisa se javno ispričao zbog afere s navijačicom

Ona nije bila pijana, a ono što je dodatno loše po tenisač, po struci je - odvjetnica.
Piše: Dean BauerObjavljeno: 05. studeni 2022. 10:31

Kralj teniskih kontroverzi, Nick Kyrgios bio je prisiljen javno se ispričati (to se događa rijetko) i donirati 35.000 dolara u dobrotvorne svrhe. Sve zbog jedne navijačice koju je optužio da je popila 700 piva!?

Naime, bilo je to 10. srpnja ove godine kada je igrao finale Wimbledona. U jednom trenutku je, Kyrgios kojem nije baš išlo na terenu zatražio od suca da izbaci iz prvog reda tribina jednu gledateljicu.

- "Izbaci je. Znam točno koja je. Ona u haljini, koja izgleda kao da je popila 700 piva - rekao je tada javno, na središnjem terenu Wimbledona, Nick Kyrgios. Doista, gledateljicu su izbacili, ali...

Ona nije bila pijana, a ono što je dodatno loše po tenisač, po struci je - odvjetnica. Bila je to Poljakinja Ania Palus. Jasno da ga je istog trenutka tužila sudu zbog uvrede časti, klevete i kako to već dalje ide. Makar, umjesto odlaska na sud, Kyrgios i Ania Palus, postigli su novčani dogovor. Kyrgios se javno ispričao gđi Palus i obećao donirati 20.000 funti (35.000 dolara) humanitarnoj organizaciji Great Ormond Street Hospital.

Inače, nije baš ni da je gđa Ania Palus bila nevinašce na finalu Wimbledona. Ania je kasnije potvrdila da je popila samo dva pića i da joj je namjera bila ohrabriti Australca. Također vjeruje da je visoka temperatura tog dana bila kriva za njezine nedolične povike.

Inače, na finalu je bila zajedno s majkom. Majka je isto napustila središnji teren kada joj je izbačena kćerka, iako je navodno šutjela tijekom meča. Nije poznato je li i ona popila "samo dva pića prije tenisa".

Linker
19. travanj 2024 19:52