Party u Beogradu
 SCREENSHOT
Procurila snimka

Pogledajte uvertiru turnira u Zadru, teniski svijet u šoku: ‘Kakva glupa odluka‘

Kyrgios je reagirao na objavu hrvatskog tenisača Borne Ćorića o njegovom pozitivnom nalazu na koronu
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. lipanj 2020. 11:13

Adria Tour našao se u središtu svjetske pozornosti nakon objave Grigora Dimitrova da je pozitivan na koronavirus.

Lavine kritika na neodgovorno ponašanje i nedostatak socijalne distance stižu sa svih strana.

U medije je procurila i snimka noćnog provoda slavnih tenisača u Beogradu, a na snimkama se vidi kako se košarkaš Nikola Janković, koji je bio pozitivan na koronavirus, zabavlja neposredno uz Novaka Đokovića i ekipu.

Neposredno uoči dolaska u Zadar, Đoković i zvjezdano tenisko društvo igrali su prvu stanicu Adria Toura u Beogradu, a internetom kruže snimke zabave na kojoj je, između ostalih, bio i Goran Ivanišević.

Na novonastalu situaciju na Adria Touru i nova tri pozitivna testa nakon onog prvotnog Bugarina Grigora Dimitrova osvrnuo se australski tenisač Nick Kyrgios.

Kyrgios je reagirao na objavu hrvatskog tenisača Borne Ćorića na Instagramu u kojoj je objavio da je pozitivan na koronavirus.

"Pozdrav svima, želim vas informirati da sam pozitivan na Covid-19. Molim svih koji su bili u kontaktu sa mnom zadnjih nekoliko dana da se testiraju. Jako mi je žao ako sam prouzročio bilo kome problem. Dobro se osjećam i nemam simptome. Čuvajte se. Šaljem svima puno ljubavi!", napisao je Ćorić.

"Kakva glupa odluka odluka da se ova ekshibicija održi. Želim vam brz oporavak momci, ali evo što se dogodi kada zanemarite sve protokole. Ovo nije šala", napisao je Kyrgios putem društvenih mreža.

Linker
20. travanj 2024 06:52