Zverev i Olga
 INSTAGRAM
ŽESTOKA OPTUŽBA

‘Pokušao me ugušiti jastukom! Bojala sam se za život, jedva sam pobjegla‘ Žestoko optužila mladu zvijezdu

"Gurnuo me uza zid. Srećom, naišli su neki ljudi, pa sam pojurila za njima", otkriva u ispovijesti
Piše: SNObjavljeno: 29. listopad 2020. 16:23

Malo je nedostajalo Alexanderu Zverevu da u New Yorku, u svom prvom Grand Slam finalu, postane pobjednik US Opena (vodio je 2-0 u setovima protiv Thiema), no dogodio mu se preokret protivnika, noćna mora, kako je kasnije priznao. No pravu noćnu moru mogao bi tek doživjeti, najmanje što se tiče negativnog publiciteta...

Naime, Ruskinja Olga Šaripova, koja je nekoliko godina bila u vezi sa Zverevim, priznala je da je bila žrtva nasilja. Prvo je to učinila bez objave identiteta nasilnika, u kolovozu prošle godine, a sad je izašla imenom i prezimenom. Potvrdila je to za - Championat.

View this post on Instagram

Моя жизнь- это одно большое приключение. Затяжной прыжок из п*зды в могилу, как говорила неповторяемая Ф. Раневская. В начале этого лета я съехала от родителей и выставила машину на продажу, чтобы начать самостоятельную жизнь и выходить из зоны комфорта. Приютила меня на первое время @yodo_19 ? (наша любимая Моника) ❤️ И, когда, после продажи машины, я нашла съемную квартиру в 10-ти минутах от подруги, я не раздумывая (что очень мне свойственно) в неё заселилась. Прошёл месяц и вот сегодня день, когда нужно оплачивать аренду, утром у меня отключается электричество. Приходит электрик и говорит: «Вам повезло, потому что вообще мог быть пожар. Надо все менять, это займёт время, поэтому в ближайшие недели у вас не будет работать ни свет, ни розетки.» Моя реакция : ??? Дальше происходит следующие: я звоню хозяину квартиры, сообщаю ему о последних событиях, на что он говорит, что проблем у него лично никаких с электричеством не возникало и что все в хорошем состоянии??‍♀️? мы немного ссоримся и приходим к решению, что я съезжаю, а он возвращает мне залог. ?? Собственно никто из моих друзей даже не удивился, что все это произошло именно со мной. Ну вот как то так сегодня ? а как проходит ваша пятница? p.s. вместо того, чтобы ехать покупать фотоаппарат , я собираю вещи, потому что завтра надо съехать ??‍♀️?? #приколдесныеистории или #Оляисамостоятельнаяжизнь // фотографии со вчерашней съемки. Мейк @simagina.makeup ??‍♀️ фото @viktoriavf ?

A post shared by crazy Olya (@olyasharypova) on

"Šetala sam s Dašom, suprugom Danila Medvedeva i svojom prijateljicom. Malo smo se zadržali, a Sasha (Alexander) se zbog toga naljutio. Kad sam se vratila kući, potukli smo se. Na Instagramu sam napisala da me pokušao ugušiti jastukom. Pokušala sam nekoliko puta pobjeći iz sobe, ali on mi nije dopustio.", otkrila je i nastavlja:

"Bojala sam se da nas netko ne vidi i ne čuje. Ali na kraju sam se uspjela osloboditi i pobjegla sam.Prvo sam se skrivala u hotelu, ali Sasha je sišao dolje i pronašao me. Stajali smo blizu bočnog ulaza. Jecala sam i pokušala otići, a on je želio da se vratim u sobu i razgovaramo. Ali shvatila sam da u tom trenutku neće biti dijaloga. Bila sam uplašena i htjela sam pobjeći. Sasha me gurnuo uza zid i rekao da mu se za to neće ništa dogoditi."

Imala je sreću...

"U tom su se trenutku pojavili ljudi, a ja sam s njima pojurila na ulicu. Bila sam sama, bosa nasred ulice. Dobro je što sam imala mobitel i uspjela sam kontaktirati prijatelja koji me odveo svojoj obitelji."

Ipak su se pomirili...

"Nakon ove scene, Saša mi je slao poruke i zvao me. U početku ga nisam htjela vidjeti, ali zaključila sam da ipak moramo razgovarati. Nije mi vratio putovnicu, nisam mogla otići kući. Dan kasnije, došao je u kuću u kojoj smo se trebali pomiriti. A zbog činjenice da je tamo bilo ljudi, normalno smo razgovarali. Kao rezultat toga, nastavili smo našu vezu."

Ipak ubrzo je stigao kraj...

"Tijekom US Opena sjedila sam na njegovim mečevima, a zatim sam otišla s njim u Ženevu na Laver Cup i u Kinu. Tada smo se rastali, ali još nisam spremna razgovarati o ovome"

Ovo navodno nije bila prva takva situacija...

"Svaki put kad bi se to dogodilo krivila bih sebe. Ovo je bilo drugačije, bojala sam se za život".

Na kraju je dodala da je tek sad izašla s tom cijelom pričom, jer joj je trebalo vremena da to procesuira i da je spremna razgovarati, jer prije nije bila u stanju.

Linker
24. travanj 2024 17:37