Novak i Jelena Đoković

 ANDREJ ISAKOVIC Afp
VAPAJ ZA POMOĆ

Potresno obraćanje Novaka i Jelene Đoković: ‘Ovo je tragedija svakoga u Srbiji. Neću da gledam kuću ubojice...‘

‘Nećemo ekskluzivne fotografije s lica mjesta, hoćemo ukidanje reality programa...‘, napisala je Jelena.
Piše: SNObjavljeno: 04. svibanj 2023. 06:26

U moru reakcija na masakr u Beogradu izdvajaju se one Novaka Đokovića i njegove supruge Jelene.

Prvi tenisač svijeta bez puno je riječi odao počast žrtvama masovnog ubojstva u Osnovnoj školi ‘Vladislav Ribnikar‘ u Beogradu, dok je Jelena u potresnom obraćanju indirektno prozvala medije, državne institucije, ali i sve ljude u Srbiji.

Đoković je na Instagramu objavio fotografiju građana sa Cvjetnog trga u Beogradu dok pale svijeće u čast žrtava, te tako pokazao koliko je pogođen tragedijom u kojoj je stradalo devetoro osoba, od toga osmero djece.

image
SCREENSHOT: INSTAGRAM Screenshot: Instagram

Njegova supruga Jelena oglasila se na društvenim mrežama, također s nekoliko fotografija, ali i posebnom porukom, gotovo vapajem za pomoć.

- Gospodine Isuse Kriste, sine Božji, pomiluj nas grešne. Neću da pogledam kuću u kojoj je živio masovni ubojica. Hoću psihološku podršku učenicima i nastavnicima. Nećemo ekskluzivne fotografije s lica mjesta, hoćemo ukidanje reality programa. Nećemo šokantne izjave svjedoka, hoćemo ograničavanje crne kronike. Neću da djeca budu taoci realityja. Vratite ugled obrazovanju i nastavnicima. Današnja tragedija je tragedija svakog pojedinca naše zemlje i društva u cijelosti. Izražavam najdublju sućut obiteljima žrtava, a naše nade i molitve idu svima onima koji se bore za svoje živote.

Linker
28. travanj 2024 20:09