Paola Di Benedetto je u novoj vezi sa slavim tenisačem

 SCREENSHOT/INSTAGRAM
VELIKI ĐOKOVIĆEV PRIJATELJ

FOTO: Prezgodna Hrvatica ostavila slavnog tenisača, ovaj je zamijenio talijanskom seks-bombom

Trenutno 16. tenisač svijeta Matteo Berettini se izgleda oporavio od prekida s Ajlom Tomljanović
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. listopad 2022. 11:12

Talijanski tenisač Matteo Berettini je konačno pronašao sreću, pišu talijanski mediji. Nakon što je prekinuo s hrvatskom tenisačicom koja nastupa za Australiju, Ajlom Tomljanović, pronašao je novu ljubav.

Veliki teniski zavodnik i trenutno 16. tenisač svijeta je sada u vezi s talijanskom manekenkom i radijskom i televizijskom voditeljicom Paolom Di Benedetto. Berettini, inače veliki prijatelj Novaka Đokovića protiv kojeg je izgubio finale Wimbledona 2021. godine, je bio ludo zaljubljen u Zagrepčanku Ajlu Tomljanović s kojom je bio u vezi od 2019. do ožujka 2022. godine.

"Ponovno sam slobodan. To je nešto što se događa u životu. Dobro je za mene. Sad više vremena provodim sa svojim timom i imam više vremena za obitelj. Bio sam povrijeđen, ali sada uživam u drugačijem životu", rekao je nakon prekida Berettini.

Sada je, čini se, našao novu ljubav. S Paolom Di Benedetto se upoznao preko društvenih mreža, a onda su zajedno uhvaćeni i u jednom noćnom klubu u Torinu. Sada su navodno u vezi, iako za to nema službenih potvrda.

Paola je početkom godine bila u kratkoj vezi s jednim popularnim talijanskim pjevačem, a prije toga je od 2014. do 2018. bila zaljubljena u talijanskog nogometaša Mattea Gentilija, pa nakon toga imala romansu s pjevačem Federicom Rossijem.

Berettini je trenutno u Napulju gdje nastupa na tamošnjem ATP turniru na kojem je i drugi nositelj. Talijani se pitaju hoće li se na tribinama naći i Paola i pružiti podršku svojem novom dečku.

Linker
28. travanj 2024 03:35