Clive Brunskill/Getty Images
NAVIJAČKI FANATIZAM

RIJEŠEN MISTERIJ KOJI JE IZLUDIO SRBIJU Evo zašto je Jelena poslala Đokovića u tri PM!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. lipanj 2016. 13:30

Direktorica organizacije CEAS (Centar za Euro-Atlantske studije) Jelena Milić izazvala je ovih dana popriličnu buru u susjednoj Srbiji, ali zbunjenost šire sportske javnosti zbog poruke koju je preko društevnih mreža poslala Novaku Đokoviću.

Milić je ovoga vikenda preko Twittera i Facebooka usred meča 3. kola Roland Garrosa s Aljažom Bedeneom poručila 'Idi Nole u 3 LPM' i izazvala zgražanje i bijes obožavatelja prvog tenisača svijeta.

Isti status je bez objašnjena ponovila i u utorak ujutro, a vijest je brzinom munje stigla i do Pariza gdje Đoković lovi novi Grand naslov.

Navijače je posebno razljutio izostanak bilo kakvog objašnjenja za ovakav postupak, a kako su pritisak i prijetnje na račun dotične gospođe rasli, misterij je za Kurir objasnio njezin bliski prijatelj - Milić je navodno bila razočarana jer Nole nije u svom stilu ekspresno završio meč protiv Britanca slovenskog porijekla (završilo je 6:2, 6:3, 6:3, uz prekide zbog kiše).

"Jelena voli Novaka i toliko navijački prati ono što radi, da zbog njegovih mečeva čak prekida sastanke. Kada Novak igra važne mečeve i kada se rezultat lomi, zna izaći sa sastanka i odgledati meč do kraja. Vrlo je razočarana jer su Novakovi navijači pogrešno protumačili njezin status. Prijete joj zbog Đokovića, a upravo ga ona fanatično bodri".

Linker
27. rujan 2024 11:34