ELLA LING/SHUTTERSTOCK Ella Ling/shutterstock
REKAO ŠTO MISLI

‘Roger Federer je najveći i najprirodniji tenisač na svijetu! Bez obzira na to što Đoković i Rafa još naprave‘

‘Ima četvero djece, lijepu obitelj i sada je došlo vrijeme da ostavi reket i uživa u životu‘
Piše: SNObjavljeno: 03. listopad 2022. 22:57

Australac Nick Kyrgios, jedan od najzločestijih tipova u svijetu tenisa, po svom je dolasku u Tokio gdje ga čeka prvi turnir nakon poraza na US Openu, pričao o svojim planovima i ambicijama u budućnoesti, ali se osvrnuo i na nedavan završetak karijere velikog Rodgera Federera.

- Gledao sam, bio je to poseban trenutak. On je vjerojatno najveći, najprirodniji, najnadareniji tenisač na svijetu kojeg ćemo ikad vidjeti. Bez obzira hoće li ga Novak i Rafa prestići statistički. Ima četvero djece, lijepu obitelj i sada je došlo vrijeme da ostavi reket i uživa u životu.

Također valja istaknuti kako Nicka u utorak, kada izlazi na teren, čeka i saslušanje u vezi s optužbom da je fizički zlostavljao bivšu djevojku.

image
GLYN KIRK Afp

- Postoji mnogo toga što mogu kontrolirati, poduzimam sve korake i nosim se s tim van terena. Mogu napraviti ono što je u mojoj moći, a ovdje sam u Tokiju da bih igrao dobar tenis i da nastavim gdje sam stao. To je sve - rekao je Kyrgios.

Poručio je i kako ga poraz od Karena Khachanova na US Openu samo dodatno motivirao.

- Mislio sam da je US Open bio dobra prilika za mene. Očigledno je da me je taj poraz zabolio jer sam vjerovao da sam favorit obzirom da sam pobijedio Danila Medvedjeva. Sada moram čekati do Australian Opena, ali želim održati formu, želim da se taj dobar trenutak nastavi. Radim sve što je potrebno da bih osvojio taj Grand Slam.

Linker
26. travanj 2024 05:49