PEDJA MILOSAVLJEVIC Afp
TATA ĐOKOVIĆ OTVORENO

‘Roger Federer je velik šampion i bio je najbolji, ali nije dobar čovjek. Evo i zašto...‘

‘Meni je žao što stranim medijima ne pašu moje izjave, ali ja govorim samo istinu...‘
Piše: SNObjavljeno: 02. travanj 2021. 17:33

Srđan Đoković, otac najboljeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića, oglasio se o brojnim aktualnim teniskim temama u emisiji 'Kec na jedanaest' na K1 televiziji.

"Očito je da strani mediji nemaju baš najbolje mišljenje o nama i da im stalno nešto smetamo. Iskreno, ni ja ne želim biti dio tog njihovog svijeta. Nekako mi se čini da je taj njihov svijet izokrenut", rekao je tata Đoković.

"Meni je žao što stranim medijima ne pašu moje izjave, ali ja govorim samo istinu. Oni toliko blate Novaka i pričaju užasno o njemu. Ovo što ja odgovaram je samo 0.01% oštrije u odnosu na to kako se oni ponašaju prema tom šampionu kojega više neće taj svijet imati", dodao je Đoković senior.

Kaže da je ključna razlika između njega i sina smirenost.

"Novak je uzeo ono najbolje od mene i supruge. Od mene srčanost i hrabrost, od mame mirnoću. On razmisli kada naiđe na zid i razmisli, a ja udaram glavom dok ne padnem u nesvijest."

O vlasniku 20 Grand Slam naslova Rogeru Federeru je rekao: "Prije jedno 15 godina on je napao mog sina dok je bio mlad, imao je 18 ili 19 godina i znao je da dolazi netko tko će biti bolji od njega. Rekao sam tada da je on veliki šampion, najbolji u to vrijeme, ali koliko je veliki šampion, tkoliko nije dobar čovjek", zaključio je Srđan Đoković.

Linker
20. travanj 2024 17:08