Arina Sabalenka

 MEGAN BRIGGS Getty Images Via Afp
EMOTIVNA OBJAVA

Sabalenka se oglasila po prvi put nakon iznenadne smrti bivšeg dečka: ‘Srce mi je slomljeno...‘

‘Molim vas da poštujete moju privatnosti i privatnost njegove obitelji u ovom teškom trenutku‘
Piše: SNObjavljeno: 20. ožujak 2024. 23:11

Druga tenisačica svijeta, Bjeloruskinja Arina Sabalenka, oglasila se po prvi put nakon što je iznenada preminuo njezin bivši dečki Konstantin Kolcov. Bivši bjeloruski hokejaš je dvije i pol godine bio u vezi s tenisačicom, a nedavno su raskinuli vezu.

"Konstantinova smrt je nezamisliva tragedija. Iako više nismo bili zajedno, srce mi je slomljeno. Molim vas da poštujete moju privatnosti i privatnost njegove obitelji u ovom teškom trenutku", napisala je Sabalenka na Instagramu.

Tenisačica će ovog tjedna nastupati na turniru u Miamiju. Iako se očekivalo da će se nakon svega povući s turnira, ona će ipak igrati, no prema zadnjim informacijama neće održavati konferencije niti medijima davati izjave.

U Miamiju će u petak igrati protiv svoje najbolje prijateljice, 72. igračice svijeta Paule Badose koja je uz nju u ovim teškim trenucima. Nakon što je izbacila Simonu Halep, Badosa se osvrnula na susret sa Sabalenkom.

- Ne znam što reći. Arina i ja smo jako bliske i znam kroz što prolazi jer smo pričale odmah nakon tragedije. Ne znam što reći... Arina je jaka žena i uvjerena sam da će u ovoj situaciji crpiti snagu iz čega god može. Nadam se da će to biti prava bitka i dobar meč - poručila je Badosa.

image

Arina Sabalenka

ARINA SABALENKA

Linker
21. ožujak 2024 15:21