Jelena Dokić

 INSTAGRAM
OBJAVILA NA INSTAGRAMU

Slavna Srpkinja koja je proživjela veliku tragediju zabrinula porukom: ‘Prolazim kroz teško razdoblje...‘

Nakon prestanka karijere borila se s depresijom i viškom kilograma, a razmišljala je i o samoubojstvu.
Piše: S.N.Objavljeno: 28. prosinac 2021. 15:44

Jelena Dokić opet je u centru pažnje sportske javnosti, ovaj put zbog posljednje objave na svojem Instagramu.

Naime, nekadašnja četvrta tenisačica svijeta više od mjesec dana se nije javljala na toj društvenoj mreži, a danas je objavila kako se nalazi u teškoj životnoj situaciji te kako je još neko vrijeme neće biti na društvenim mrežama.

"Sigurna sam da ste primijetili da me već neko vrijeme nema na društvenim mrežama. Hvala svima za poruke brige i zabrinutosti za mene, iskreno to cijenim. Prolazim kroz jako teško razdoblje života, kroz veliku promjenu i treba mi neko vrijeme da se oporavim. da rane zacijele i da procesiram bol i traumu kroz koju prolazim", napisala je Dokić i nastavila:

"Trenutno nisam u najboljoj situaciji da komuniciram s vama kao što to inače radim i jako mi je žao zbog toga. Isto vrijedi i za pisanje novih objava pa ću se udaljiti s Instagrama na još neko vrijeme. Znam da se mnogi od vas vesele moji objavama i pronalaze inspiraciju u njima i žao mi je što to ne mogu trenutno više raditi. Molim vas znajte da vas sve volim i da sam jako zahvalna za svu vašu podršku i ljubav."

Jelena Dokić se u svojoj objavi obratila i bliskim ljudima.

"Hvala vam puno za vašu ljubav i brigu, ne znam što bih napravila bez vas, a vi dobro znate o kome se radi. Vratit ću se natrag i biti snažnija nego ikad. Trenutno to ne izgleda tako, ali vratit ću se. Uvijek sam znala da će sunce opet sjati", zaključila je Dokić i poželjela svima sretne božićne i novogodišnje praznike.

Podsjetimo, 38-godišnja Dokić je u svojoj autobiografiji objavila kako ju je otac Damir godinama fizički i psihički zlostavljao.

"Prvi udarac primila sam sa samo šest godina, kad sam počela trenirati tenis. S vremenom sam batine počela dobivati svaki dan jer ocu nije trebao poseban povod da šakama navali na mene", napisala je Dokić u biografiji.

Nakon prestanka igranja tenisa ona se borila s depresijom, a imala je i problem s kilažom jer je u jednom trenutku imala čak 125 kilograma, dvostruko više od onoga što je imala dok je bila na vrhuncu karijere. Zbog depresije je u nekoliko navrata razmišljala i o samoubojstvu, a ova objava je navela njene obožavatelje da se upitaju je li opet u negativnim mislima.

Linker
13. kolovoz 2022 00:29