Camila Giorgi

 INSTAGRAM/CAMILA GIORGI
MISTERIJ SE NASTAVLJA

Slavnu tenisačicu zbog prevare traži pola države, ona pobjegla i sad provocira vrućim fotografijama

Camila Giorgi ne javlja se ni svom odvjetniku, ali se zato oglasila na Instagramu
Piše: SNObjavljeno: 20. srpanj 2024. 20:04

Prošlo je gotovo godinu dana otkako se, sada već bivša talijanska tenisačica, Camila Giorgi posljednji put oglasila na društvenim mrežama.

Problemi s državnim tužiteljstvom u Italiji natjerali su četvrtfinalisticu Wimbledona iz 2018. da se distancira od javnosti, ali ovog puta odlučila je svojim fanovima otkriti, ako ništa drugo, gdje se trenutačno nalazi.

Naime, Talijanka je na svojem Instagramu podijelila provokativnu fotografiju na kojoj ‘istražuje grad‘ te u izazovnom kombinezonu prelazi cestu u Dallasu. Zlobnici će osim ‘vrućeg‘ Camilinog izdanja primijetiti da cestu prelazi na crveno, kao da već nema dovoljno problema sa zakonom.

Kako god bilo nakon što je 23. ožujka u Miamiju odigrala svoj posljednji profesionalni teniski meč, oko 32-godišnjakinje je zavladao pravi misterij.

Oko čitave priče kružilo je nekoliko glasina, ali kasnije je i sama Giorgi zagonetno poručila:

- Molim vas, vjerujte mom Instagram kanalu. Jer do sada kruže samo lažne priče.

Ipak, prava istina u jednom je trenutku ugledala svjetlo dana. Otkriveno je kako su se Giorgi i njezina obitelj našli na meti talijanskog pravosuđa, a tamošnji mediji objavili su da se velik dio obitelji skrivao uz tenisku ljepoticu.

image

Camila Giorgi

INSTAGRAM/CAMILA GIORGI

Državno tužiteljstvo u Vicenzi nju i nekoliko drugih osoba, neke iz njezinog okruženja, optužuje za razne prijestupe. To uključuje korištenje lažnih potvrda o cijepljenju protiv Covida i korupciju. Prvo ročište trebalo bi se održati u studenom, ali je upitno hoće li se Giorgi tamo i pojaviti. U međuvremenu je njezin odvjetnik vjerojatno odustao od slučaja. Pojasnio je da mu se Camila nije javila od svibnja te kako nije odgovarala niti na jednu poruku.

Linker
30. kolovoz 2024 14:46