GLYN KIRK Afp
UNIŠTENA ZVIJEZDA

Slomio ga poraz od Hrvata: ‘Grozno sam, sport stvarno može biti brutalan, događaju se sranja!

‘Ako je ovo kraj mog olimpijskog putovanja, želio bih se zahvaliti svima na svemu što su napravili‘
Piše: Davor Burazin, SNObjavljeno: 28. srpanj 2021. 17:02

Imali su 6:4, 4:2, igrali briljantno i bili na sigurnom putu u polufinale. Britanci Joe Salisbury i Andy Murray odigrali su impresivno prva dva kola na turniru i set i pol u četvrtfinalu, ali nije gotovo dok kumovi ne kažu da je gotovo!

Marin Čilić i Ivan Dodig prvo su nadoknadili break zaostatka, pa dobili tie-break drugog seta, pa onda i produženi tie-break u odlučujućem nizu. Hrvatska će tako imati dva para u polufinalu što je jedinstveni uspjeh u teniskoj povijesti na Igrama, a veliki Andy Murray iznimno je teško podnio poraz od našeg tandema:

- Grozno se osjećam, kao da sam uništen nakon ovoga gubitka. Sport stvarno može biti brutalan. Volio bih da smo prošli dalje, ali sranja se događaju. Ako je ovo kraj mog olimpijskog putovanja, želio bih zahvaliti olimpijskom timu Velike Britanije i cijelom teniskom timu na svemu što su napravili kako bi mi pomogli da budem što bolji svih ovih godina. Bila je apsolutna privilegija predstavljati moju zemlju na četiri Olimpijske igre i na njima sam stekao neke od najljepših uspomena u životu - napisao je Andy Murray na društvenim mrežama s fotografijom njega kako nosi britansku zastavu na otvaranju Igara u Riju 2016.

Linker
23. travanj 2024 11:43