Zverev i Olga
 INSTAGRAM
DRUGA STRANA PRIČE

Teniska zvijezda odgovorila na skandalozne optužbe o gušenju bivše djevojke: ‘Zašto ona sada radi ovo?‘

Šaripova ga optužuje za “udaranje glavom o zid i pokušaj gušenja jastukom” od čega se spasila bijegom
Piše: Davor BurazinObjavljeno: 30. listopad 2020. 22:29

Nakon što je u manje od 24 sata najprije doznao da će postati otac iz veze s bivšom djevojkom Brendom Pateom, a potom i da ga je još “bivšija” djevojka Olga Šaripova optužila za zlostavljanje, oglasio se sedmi tenisač svijeta Alexander Zverev.


“Posljednji dani bili su vrlo izazovni za mene”, napisao je Nijemac na društvenim mrežama.

“Postat ću otac s 23 godine. I veselim se tome. Iako Brenda i ja više nismo zajedno, mi imamo dobar odnos i ja ću preuzeti svu odgovornost kao otac. Zajedno ćemo se brinuti o maloj osobi, koja će narasti. I to bi bilo to što se tiče onoga što ću javno reći o ovoj privatnoj stvari. Siguran sam da Brenda i ja možemo ovo riješiti bez da uključujemo medije.”


Brenda Patea je prethodno naglasila da ne namjerava dijeliti brigu o djetetu i da mu može osigurati skladno i pristojno djetinjstvo. Vjerojatno su se budući roditelji u međuvremenu čuli i porazgovarali.

image
INSTAGRAM


Zverev se potom prebacio na drugi, neugodniji dio, onaj u kojemu ga Šaripova optužuje za “udaranje glavom o zid i pokušaj gušenja jastukom” od čega se spasila pobjegavši bosa iz hotelske sobe u New Yorku. To nije bio prvi slučaj, tvrdi Ruskinja, a do njega je došlo nakon što se vratila iz izlaska s Dašom Medvjedevom, suprugom Daniila Medvjedeva.


“To su neutemeljene optužbe moje bivše djevojke, pročitao sam ih u medijima i zbog njih sam jako tužan. Mi se znamo od djetinjstva (Šaripova je također igrala tenis kao juniorka, op. a.) i puno smo toga iskusili zajedno. Jako mi je žao što je dala takve izjave jer to jednostavno nije istina. Bili smo u vezi, ali ona je odavno završila. Zašto ona sada radi ovo, ja ne znam, ali se nadam da ćemo pronaći način u kojem će biti razumnog odnosa između nas.”


Toliko od Zvereva koji bi, nakon dva osvojena turnira u Kölnu, trebao igrati na Masters 1000 turniru u Parizu te na ATP Finalsu u Londonu.

Linker
19. travanj 2024 00:36