Phil Walter/Getty Images
DA SE SMRZNEŠ

Veliki skandal u Australiji: Idućem Čilićevom protivniku stigle zastrašujuće prijetnje smrću!

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 20. siječanj 2016. 12:59

BuzzFeeed i BBC podigli su veliku prašinu nakon što su u javnost izašli s tekstom o namještanju mečeva na najvišoj razini svjetskog tenisa u posljednjih deset godina.

I u vrijeme dok nadležni organi istražuju slučaj, neki su tenisači dobili prijetnje putem društvenih mreža i SMS-ova od kladioničara koji su očito izgubili velike novce na njihovim mečevima. Konkretno, ugledna Marca je prenijela iskustva dvojice španjolskih tenisača, Nicolasa Almagra i Roberta Bautiste Aguta.

"Pazi kad izlaziš iz kuće. Čekat ću te i objesit ću te o drvo. Takva mi je poruka došla kad sam izgubio jedan tie-break od Dimitrova iako sam vodio 6-3. Sljedeći dan sam se osvrtao oko sebe kad god bih izašao iz hotela i prijavio sam sve policiji“, objasnio je Bautista Agut, trenutno 21. tenisač ATP-ove ljestvice, koji će u 3. kolu Australian Opena biti suparnik Marinu Čiliću.

"Rekli su mi da će mi polomiti noge. Ja želim pobjeđivati jer tako zarađujem kruh za obitelj. Rješenje je vrlo jednostavno. Zabranite klađenje u tenisu“, dodao je Almagro, trenutno 73. igrač ATP ljestvice.

Linker
24. rujan 2024 03:28