SCREENSHOT
ŽUTA MINUTA

VIDEO Đoković dobio slom živaca, prijetio prekidom pa urlao na Ivaniševića: ‘Brate kako je sve okej, kako!?‘

Ne mogu ti ništa reći kad je dobar servis, je*em mu mater, sve okej, nemam ti šta reći - odgovorio je Goran
Piše: SNObjavljeno: 02. siječanj 2024. 10:00

Novak Đoković bio je ozbiljno iznerviran u susretu protiv Češke te je u jednom trenutku krenuo u ‘rat‘ i s organizatorima United Cupa. Naime, Đoković se tijekom čitavog meča s Jirijem Leheckom žalio na reflektore koji su bili upaljeni iako je vani bio dan.

Srpski je tenisač tražio da se ugase da bi potom u petom gemu zaprijetio kako neće nastaviti s igrom sve dok mu ne ispune želju. Požalio se sucu, zatim i zatražio razgovor s nadzornikom turnira. Ipak, kasnije je nastavio meč i odnio pobjedu (6:1, 6:7 (3), 6:1).

VIDEO SVAĐE SA SUCIMA POGLEDAJTE OVDJE

No to nije bio jedini trenutak u meču u kojem je Đoković izgubio živce. U jednoj pauzi Srbin je ušao i u žestoku raspravu s Goranom Ivaniševićem.

- Znam brate, ali ako te pitam onda nije sve u okej, što je okej? Ako te pitam znači nije sve okej - grmio je Novak, da bi mu Goran odgovorio:

- Ne mogu ti ništa reći kad je dobar servis, je*em mu mater, sve okej, nemam ti šta reći. Dobar servis, mali aut, idemo dalje.

VIDEO SVAĐE S IVANIŠEVIĆEM POGLEDAJTE OVDJE

Nije ovo prvi puta Đokoviću da ulazi u rasprave s Ivaniševićem koji se na takve situacije osvrnuo i nakon Australian Opena 2023. godine.

- Ako će mu biti lakše da mi kaže sve, neka kaže, ali uvjet je da pobjedi. Nema veze, šta god da mi kaže je u redu. Računaju se samo titule.

Linker
03. svibanj 2024 05:18