Screenshot: YouTube
JOŠ SE TRESE

VIDEO: Drama na Australian Openu! Emotivna Ivanović doživjela traumu zbog potresne scene na tribinama

Ružne scene dogodile su se danas na tribinama centralnog terena Rod Laver u 2. kolu Australian Opena. Usred meča Ane Ivanović i Latvijke Anastazije Sevastove svi su na na slavnom teniskom borilištu zanijemili nakon što je jedna starija gledateljica pala niz stepenice...
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 22. siječanj 2016. 09:14

Dogodilo se to u prvom setu pri vodstvu srpske tenisačice 4:3 nakon čega je meč prekinut na gotovo pola sata, a vidno uznemirena Ana Ivanović napustila je teren i poslije opisala kakvu je traumu doživjela.

"Stvarno sam se osjećala jako loše u tom trenutku. Doslovno sam se tresla. Snaga kojom je pala je bila takva da je strašno odjeknulo i svi smo to čuli. Isto trenutka sam prestala igrati. Nisam se mogla prestatiu tresti, a onda smo čuli da je krvarila. Nadam se da je dobro", rekla je potresena Ana Ivanović te dodala kako je polusatni prekid 'dobro došao da se malo pribere'.

Za vrjeme prekida je liječnička ekipa ukazivala pomoć ženi te ju na kraju na nosilima iznijela s terena, a lokalni medija zasad ne javljaju što joj se točno dogodilo i kakve su ozljede nesretne gledateljice.

Ivanović se na kraju ipak pribrala i u nastavku se s 6:3, 6:3 plasirala u treće kolo prvog Grand Slam turnira sezone.









Linker
24. rujan 2024 09:25