Šokantna snimka zgrozila je sve

 SCREENSHOT TWITTER
JEZIVA SNIMKA

VIDEO: Grozno nasilje na teniskom terenu u Beogradu! Otac prebio vlastitu kći, tukao je i na podu...

Stravična snimka iz susjedstva šokirala je javnost, pokrenuta je potraga za pomahnitalim nasilnikom
Piše: SNObjavljeno: 30. listopad 2022. 22:19

Jeziva snimka iz Beograda proširila se društvenim mrežama. Javnost je zgrožena snimkom na kojoj otac, tko zna čime potaknut, prebija vlastitu kći na jednom teniskom terenu zemljane podloge.

Video pokazuje brutalno nasilje nad mladom, u medijima neimenovanom tenisačicom. Ne može se prosuditi radi li se o događaju nakon treninga ili meča, ali jasno se vidi ponašanje muškarca za svaku osudu. Prvo je nogom udario svoju kći u trbuh, a onda je uz urlike uslijedilo i nekoliko udaraca dlanom u glavu, u punom zamahu. Nesretna tenisačica potom je sjela na klupu, ali muškarac se nastavio iživljavati.

Povukao je djevojku za kosu, bacio na pod i nastavio je udarati nogama dok je ležala na tlu. Prema informacijama dijela medija iz Srbije, navodni povod za ovaj čin je očevo mišljenje da se njegova kćerka nije dovoljno trudila. Javno tužiteljstvo u Beogradu priopćilo je kako je utvrđen identitet oca te da je riječ o kineskim državljanima koji privremeno borave u Srbiji.

"Imajući u vidu da otac, za kojeg postoji osnovana sumnja da je izvršio kazneno djelo ‘Nasilje u obitelji‘, nije dostupan državnim organima, po nalogu dežurnog zamjenika raspisana je potraga. Kada i ako bude pronađen, tužiteljstvo će odmah poduzeti nužne mjere u cilju daljeg procesuiranja, a o čemu će javnost biti obaviještena", navedeno je u priopćenju tužiteljstva.

Linker
18. veljača 2023 10:33