MORGAN SETTE Afp
NEOBIČNA SITUACIJA

VIDEO: Najčudniji intervju Novaka Đokovića u karijeri: ‘Što kažete na ovo? Nazvat ću vas na taj broj!‘

S terase apartmana najbolji tenisač svijeta odgovarao je na novinarska pitanja...
Piše: SNObjavljeno: 21. siječanj 2021. 13:45

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković dao je vjerojatno najčudniji intervju u karijeri uoči nastupa na Australian Openu.

Dan nakon javnog pisma putem kojeg je kritičarima odgovorio da je želio pomoći igračima u Melbourneu i da su njegove najmere pogrešno protumačene, Đoković je s terase svog apartmana u Adelaideu odgovarao na pitanja znatiželjnih novinara.

"Čudno je biti zaključan u sobi 14 dana, a u isto vrijeme smo jako sretni u odnosu na igrače iz Melbourea jer imamo više sati koje možemo provesti vani i na terenu", rekao je osmerostruki osvajač Australian Opena i branitelj naslova.

"Prva stvar koju ću napraviti u petak ujutro (po isteku karantene) jest otrčati ravno do ovoga parka i tamo provesti sat vremena", rekao je Đoković.

image
-
MORGAN SETTE Afp

Oko hotela su se također okupili mnogi navijači koji su iskoristili priliku za fotografiranje najboljeg igrača svijeta i kratko ćaskanje s njime.

Nesvakidašnja je bila i situacija u kojoj je Đoković rekao novinarima da će ih nazvati na prethodno ugovoreni broj kako bi mogli dulje i u miru porazgovarati.

"Što kažete na ovo? Nazvat ću vas na taj broj", pitao je Đoković, a odgovor je bio oduševljeni - da.

Linker
01. ožujak 2021 12:45