Novak Đoković

 COLIN MURTY/Afp
DOČEK S NOLETOM

VIDEO Pogledajte kako je Đoković na terenu slavio Novu godinu: ‘Ostanite, DJ će puštati glazbu‘

Najbolji tenisač svijeta donio je Srbiji pobjedu protiv Kine na startu United Cupa
Piše: Darko DrmićObjavljeno: 31. prosinac 2023. 19:53

Novak Đoković i Olga Danilović osigurali su pobjedu za reprezentaciju Srbije u United Cupu protiv kineskog para Zhizhen Zhang i Qinwen Zheng, a onda iskoristili priliku da proslave Novu godinu na terenu s ostatkom stručnog stožera.

Svjetski broj jedan je susret započeo pobjedom 6:3, 6:2 protiv Zhizhena Zhanga, a njegova sunarodnjakinja, 119. igračica svijeta Olga Danilović potom izgubila od Qinwen Zheng rezultatom 6:4, 6:2. U odlučujućem meču mješovitih parova, Đoković i Danilović su slavili sa 6:4, 1:6, 10:6 te donijeli Srbiji prvu pobjedu na drugom izdanju United Cupa.

- Ovo je bio broj jedan na mojoj listi želja, igrati s Novakom i pobijediti. Jako sam sretna - rekla je Danilović u intervjuu poslije meča.

- Bio je to vrlo težak dvoboj protiv Kine, koja je u formi. Uspjeli smo preokrenuti. Olga je izdržala, podigla se za odlučujući meč i bila je stvarno dobra u tie-breaku - dodao je Đoković koji je, zbog vremenske razlike u Australiji, proslavio Novu godinu na terenu.

- Želim vas zamoliti, ostalo je još par minuta do ponoći, ostanite da zajedno dočekamo Novu godinu. Imamo DJ-a, on će puštati glazbu. Želim svima zahvaliti na podršci, ljubavi i zajedništvu. Sjajno vas je imati ovdje u Perthu, čestitam vam i sretna Nova godina - zaključio je Đoković.

Linker
29. travanj 2024 22:44