Moutet i Andreev

 SCREENSHOT: VIDEO
SUKOB NA MREŽI

VIDEO Tenisači se potukli po završetku meča: ‘Prijetio mi je i pitao me da ga pričekam kad izađemo s terena‘

Bit će zanimljivo pratiti ovu dvojicu ako se sretnu na novom meču...
Piše: SNObjavljeno: 30. rujan 2022. 08:49

Bugarski tenisač Adrian Andreev, inače 247. tenisač svijeta po ATP listi, napravio je jučer iznenađenje na Challengeru u francuskom Orleansu te s 2:1 u setovima (2:6, 7:6, 7:6) pobijedio domaćeg tenisača Corentina Mouteta (64. na ATP listi).

Andreev je Mouteta pobijedio nedavno i u Genovi, a nakon ovog meča došlo je i do fizičke konfrontacije. Nakon što su se rukovali na mreži, bugarski tenisač je odgurnuo Francuza na što mu ovaj nije ostao dužan te mu uzvratio odgurivanjem. Na to je reagirao sudac koji je sišao sa stolca i razdvojio ih te spriječio da ne dođe do većeg obračuna.

Nakon meča Moutet je objasnio što se dogodilo:

"Ne želim se ispričati zbog toga. Kad ti igrač kaže dva puta ‘jebi se‘ i gleda te u oči, ja si ne mogu pomoći nego mu pokazati na svoj način kako postoje stvari koje se ne rade", rekao je Francuz i dodao:

"Prijetio mi je i pitao me da ga sačekam kad izađemo s terena. I čekao sam, ali ga nisam mogao naći 10-ak minuta i to zato što se sakrio za 6 zaštitara. Poručio sam mu da sam čuo njegove prijetnje i da ću biti vrlo sretan vidjeti kako ih izvršava kada izađe iz sobe te da ga nestrpljivo čekam da možemo mirno razgovarati", zaključio je Moutet.

Bit će zanimljivo pratiti ovu dvojicu ako se sretnu na novom meču...

Linker
08. svibanj 2024 04:14