Megan Lucky

 SCREENSHOT Instagram
MISS LUCKY

VIDEO US Open joj zabranio ulazak zbog pive pa je smislila plan B: ‘Mislili ste da ću vas iznevjeriti?‘

Posljednjih godina stekla je ogromnu popularnost na društvenim mrežama: ‘Svemir ima plan za mene‘
Piše: SNObjavljeno: 16. rujan 2023. 11:16

Ona se zove Megan Lucky. Doduše, pitanje je radi li se o pravom imenu, no atraktivna plavuša tako se predstavlja na društvenim mrežama, na kojima je iznimno popularna. Možda joj Lucky nije pravo prezime, no za pretpostaviti je da je dobar dio muške publike sretan kad ju ugleda na tribinama. Ili ljubomoran.

Posljednjih godina Megan je stekla popularnost na društvenim mrežama - ispijanjem pive. I to ne bilo gdje, već na tribinama US Opena, gdje bi u svega nekoliko sekundi iskapila čašu pive, zaradila aplauz publike i mnogo novih fanova na Instagramu, pa sada broji čak 123 tisuće pratitelja.

Ove godine Megan je dobila zabranu dolaska na US Open. Organizatorima se očito ne sviđa takvo ponašanje na tribinama, stoga su joj zabranili ulaz.

"Što god bio razlog, glavni šef nije me želio na velikom ekranu ove godine. Ne znam zašto, nisu mi rekli. Ipak, znam da svemir ima plan za mene. Možda ću svoju energiju pokušati prenijeti na drugi sport. Ovo nije kraj, ovo je početak nove ere", nedavno je Megan obznanila putem Instagram profila.

I održala je obećanje. Promijenila je sport, a zadržala navike. Kamere su uhvatile Megan na NFL utakmici između New Yourk Jetsa i Buffalo Billsa, gdje se s drugim navijačem nadmetala u ispijanju piva. I pobijedila.

"Stvarno ste mislili da ću vas iznevjeriti ove godine? Pivo je već ovdje, OK?", napisala je u najnovijoj objavi na Instagram profilu.

Linker
01. svibanj 2024 08:35