Alexander Zverev i  Brenda Patea

 ANDREJ ISAKOVIC Afp
RUŽNA PRIČA

Završila životna drama teniske zvijezde. Uoči polufinala Roland Garrosa nagodio se s bivšom curom

Alexander Zverev izvansudski se nagodio s bivšom partnericom koja ga je tužila zbog fizičkog napada
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 07. lipanj 2024. 12:32

Četvrti tenisač svijeta Alexander Zverev (27) skinuo je uoči polufinala Roland Garrosa u kojem će igrati protiv Caspera Ruuda tužbu s dnevnog reda. Naime, njemački tenisač izvansudski se nagodio s bivšom partnericom koja ga je tužila zbog fizičkog napada. Zasad nije poznato što uključuje nagodba, odnosno sadrži li financijski element.

"Najbolji njemački tenisač Alexander Zverev riješio je slučaj napada sa svojom bivšom djevojkom. Bio je optužen da ju je davio u stanu u Berlinu u svibnju 2020. Dvije su strane sada postigle izvansudsku nagodbu. Zverev ne priznaje krivnju.", objavio je njemački novinar Jonathan Crane.

image
ODD ANDERSEN Afp

Nakon trijumfa u četvrtfinalu Roland Garrosa Zverev je upitan o parnici koju je majka njegove trogodišnje kćeri Brenda Patea pokrenula protiv njega.

- S moje strane i s moje točke gledišta sve ide u redu. Nema se što drugo reći - kratko je odgovorio.

Njemačkom tenisaču (27) u listopadu je prošle godine bila određena kazna u visini od 450.000 eura nakon prijave zbog fizičkog napada koju je podnijela njegova bivša djevojka, Brenda Patea. Zverev je osporio takvu presudu, a nakon uložene žalbe automatski inicirao sudski proces koji je počeo koncem prošlog tjedna.

image

Brenda Patea

ANDREJ ISAKOVIC Afp

- Vjerujem u njemački pravosudni sustav. Vjerujem u istinu, također. Znam što sam učinio i znam što nisam učinio. I to je ono što će, na kraju dana, izaći na vidjelo i moram vjerovati u to. Vjerujem da neće izgubiti u ovom procesu. Nema šanse za takav ishod. Zbog toga mogu mirno sudjelovati na turnirima kao inače - kazao je tada Zverev.

Linker
03. rujan 2024 19:13