Boris Becker

 SANDY DINKELACKER/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
‘AROGANTAN I LAŽLJIVAC‘

‘Zbog Borisa Beckera sam počela uzimati sve moguće droge, znate li što me uništilo?‘

Bivše partnerice slavnog tenisača progovorile su o vezama s njim
Piše: SNObjavljeno: 04. srpanj 2023. 11:13

Nema mira za Borisa Beckera. Novi televizijski dokumentarni film bavi se njegovim ljubavnim životom, odnosno vezama sa Sharlely "Lilly" Kerssenberg i Alessandrom Meyer-Wölden koje o njemu nisu imale najljepše riječi.

Riječ je o događajima iz 2008. kada Becker je bio u vezi s Kerssenberg te ju je iznenada ostavio zbog puno mlađe Meyer-Wölden s kojom je odmah i objavio zaruke. No, ni ta veza nije dugo potrajala.

- Izgledalo je kao bajka, ali je završilo kao tornado - rekla je Meyer-Wölden u filmu te se tako osvrnula na vezu s Beckerom koja ja trajala samo tri mjeseca te rekla da nakon toga njih dvoje više nikada nisu međusobno razgovarali.

Situacija s Kerssenberg je bila još gora jer ona nije dobro primila tadašnji prekid veze.

- Nikad se nisam osjećala tako ružno, staro i neželjeno kao tada. Ta žena je puno mlađa od mene i prelijepa je, to me je uništilo. Počela sam piti što god mi je palo pod ruku, bilo koji alkohol, uzimati sve moguće droge u Ibizi. Nisam se mogla dovoljno napiti da ga zaboravim - prisjetila se svega Kerssenberg.

image

Sharlely "Lilly" Kerssenberg i Alessandra Meyer-Wölden

FAMOUS/AVALON/AVALON/PROFIMEDIA

No, nakon što veza s Meyer-Wölden nije potrajala dugo, Becker se vratio Kerssenberg, a oni su se vjenčali 2009, a godinu dana kasnije dobili i sina Amadeusa. Konačni razlaz među njima se dogodio 2018., a razvod braka je trenutno u procesu.

- On je drag, prijateljski raspoložen, zabavan, ali je također jako arogantan i lažljivac. Bila sam potpuno zaljubljena u njega, u njegovu karizmu, njegovu strast, njegov humor. Sve ono zbog čega ga vole u javnosti - objasnila je Kerssenberg.

Linker
17. travanj 2024 22:11