Novak Đoković
 Julian Finney/Getty Images / Getty Images
SRBIN SE JAKO IZNERVIRAO

VIDEO: ĐOKOVIĆ DOBIO TOTALNI SLOM ŽIVACA, PA SE OKRENUO PREMA SVOM STOŽERU I IVANIŠEVIĆU I ZAURLAO 'Reci nešto u pič** materinu, ko mulac stojiš tamo'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. studeni 2019. 14:57

Austrijanac Dominic Thiem (ATP - 5.) svladao je drugog tenisača svijeta Novaka Đokovića sa 6-7 (5), 6-3, 7-6 (5) u dvoboju 2. kola skupine "Borg" te na taj način osigurao prvo mjesto i plasman u polufinale i istovremeno pretvorio meč 3. kola Federer - Đoković u dvoboj za drugo mjesto.

Bio je to deseti dvoboj Đokovića i Thiema te četvrta pobjeda 26-godišnjeg Austrijanca koji je slavio u četiri od posljednjih pet njihovih obračuna. No, ova pobjeda za Thiema ima dodatnu težinu, jer je sve dosadašnje trijumfe protiv srpskog tenisača ostvario na zemljanoj podlozi.

Osim pobjede Austrijanca valja izdovjiti i zanimljivi trenutak u meču koji se dogodio u trećem setu pri rezultatu 2:0 za Thiema kada se Đoković okrenuo prema svom stožeru i zaurlao:

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 12: Novak Djokovic of Serbia reacts in his singles match against Dominic Thiem of Austria during Day Three of the Nitto ATP World Tour Finals at The O2 Arena on November 12, 2019 in London, England. (Photo by Julian Finney/Getty Images)
Julian Finney/Getty Images / Getty Images
Novak Đoković

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

- Reci nešto u pič** materinu, jebo**, ko mulac stojiš tamo - rekacija srpskog tenisača izazvala je salvu zvižduka u dvorani, ali i dalje ostaje nejasno kome je točno Nole uputio 'opasku' obzirom da mu je glavni trener Marian Vajda iz Slovačke, a pomoćni Goran Ivanišević.

Linker
30. travanj 2024 09:05