screenshot
NEVJEROJATNI ŠPANJOLAC

VIDEO: NADAL FENOMENALNIM POENOM PROTIV MARINA ČILIĆA PODIGAO PUBLIKU NA NOGE Potez kojeg su Španjolci proglasili najboljim u Rafinoj karijeri

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. rujan 2019. 13:32

Hrvatski tenisač Marin Čilić nije se uspio plasirati u četvrtfinale grand slam turnira US Open nakon što je od njega u osmini finala bolji bio drugi tenisač svijeta Španjolac Rafael Nadal sa 6-3, 3-6, 6-1, 6-2 poslije dva sata i 52 minute igre.

Čilić je u meču servirao deset aseva, a Nadal 11. Španjolac je napravio šest dvostrukih pogrešaka, a Čilić pet, no hrvatski je tenisač napravio 40 neprisiljenih pogrešaka, a Nadal 26.

Čilić je suparniku svega dva puta uzeo servis, jednom u prvom setu i jednom u drugom, a svoj je gubio šest puta, po dva puta u svakom setu. Najzanimljiviji tretnuak meča dogodio se u posljednjem, četvrtom setu pri rezultatu 5:2 i 30:30 u gemovima kada je Nadal izveo čaroban potez kojeg su španjolski mediji nazvali najboljim u karijeri. Čak niti Tiger Woods koji se nalazio na tribinama osto je u totalnoj nevjerici.

screenshot

OVDJE POGLEDAJTE VIDEO!

Čudesni poen pogledajte na 2.43.

Ovo je bio deveti međusobni ogled između Nadala i Čilića, koji je trenutačno 23. tenisač svijeta, i sedmi poraz hrvatskog tenisača.

Nadala u njegovom devetom četvrtfinalu na US Openu čeka Argentinac Diego Schwartzman kojeg je pobijedio u svih sedam mečeva koje su igrali međusobno.

Linker
07. svibanj 2024 16:53