youtube
KAD NOLE POLUDI

VIDEO: NOVAK ĐOKOVIĆ DOBIO SLOM ŽIVACA Pogledajte žustru raspravu Srbina i suca: 'Koliko godina ono sudiš tu? Sada vidim da nemaš pojma o tenisu!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. studeni 2016. 17:54

Drugi tenisač svijeta Novak Đoković slavio je u dvoboju 3. kola ATP finala u Londonu protiv Belgijanca Davida Goffina s 6-1, 6-2 te se bez poraza kao prvi u skupini A plasirao u polufinale završnog ATP turnira. Đoković je za nešto više od sat vremena s terena otpuhao Belgijanca.

Goffin, koji je meč odigrao kao zamjena za ozlijeđenog Gaela Monfilsa, nije uspio pružiti ozbiljniji otpor drugom tenisaču svijeta, koji je završio uvjerljivo prvi u svojoj skupini s tri pobjede. Drugi polufinalist iz te skupine bit će poznat večeras, kada će se sastati Milos Raonic i Dominic Thiem. Pobjednik tog meča također će se plasirati u polufinale.

Osim lagane pobjede srpskog tenisača valja izdvojiti i zanimljivu situaciju u kojoj je Đoković 'poludio' na suca. Naime, sudac mu je u jednom trenutku dao opomenu jer je po njegovom mišljenju prekoračio dopušteno vrijeme za servis. To se nimalo nije svidjelo Đokoviću, koji je za vrijeme pauze ušao u žustru raspravu.

- Slučajno sam jednom prekoračio vrijeme za nekoliko sekundi i to nakon što smo obojica odigrali sjajan poen. Samo sam otišao po ručnik i ti si mi dao opomenu. Jedan jedini put i odmah opomena, jel' to pošteno? Koliko dugo sudiš ovdje? Sada vidim da ti nemaš pojma o tenisu - govorio je Đoković. ČITAVU RASPRAVU POGLEDAJTE U VIDEU!

Srpski tenisač se u Londonu bori za povratak na prvo mjesto ljestvice, ovo mu je bila 21. pobjeda u zadnja 22 meča na ATP finalima na kojima je trijumfirao pet godina zaredom.

Linker
17. svibanj 2024 18:43