Screenshot: Twitter
ŽUTA MINUTA

VIDEO: SRPSKI TENISAČ NAPRAVIO VELIKI SKANDAL Potpuno poludio, pa urlao na suca: 'Pozovi ga, napravit ću problem! Neću se derati na nju, ona se trese'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. listopad 2019. 20:23

Srpski tenisač Viktor Troicki napravio je veliki skandal u 3. kolu ATP Challengera u Hamburgu gdje je izgubio od Španjolca Zapate Mirallesa sa 6:3, 7:6 (4).

Jedna sudačka odluka u završnici drugog seta u potpunosti je izbacila srpskog tenisača iz takta. Naime, linijska sutkinja zaboravila se oglasiti nakon jednog auta Troickog, ali je nakon prvotne zbunjene reakcije glavnom sucu dala do znanja da je loptica bila izvan igre. Tada je uslijedio šou Troickog.

"Dođi ovamo, kunem ti se da ću napraviti problem. Dođi ovamo, napravit ću problem", govorio je Troicki supervizoru koji je bio blizu terena.

Troicki se zatim okrenuo prema sucu u stolici i tražio ga da on sam pozove supervizora. Kada se to nije dogodilo, počeo je urlati.

"Želiš li problem? Pozovi ga!!"

Tu sve nije stalo, nego se nastavilo. Sudac je pozvao Troickog da se smiri, ali bezuspješno.

"Kunem ti se, derat ću se još više na tebe ako se ne predomisliš. Nemoj lagati, jer ona nije ništa rekla i vidio sam da je bila zbunjena. Pogledaj je, trese se... Ne želim se derati na nju, ali ona ne zna pravila. Ne želim je preplašiti, ona misli da sam ja vještica koja će je preplašiti. Samo reci istinu", nastavio je Troicki.

Kako bilo, poen je osvojio Zapata, a 'ugodni razgovor' se nastavio i na predahu.

Upitan što očekuje od suca da napravi Troicki je rekao.

"Ništa od tebe ne očekujem. Možda jedino da padneš sa stolca, to je jedino što očekujem", odgovorio je Troicki.

Linker
06. svibanj 2024 16:16