youtube
VENUS IPAK NIJE KRIVA?

VIDEO: U JAVNOST PROCURILA SNIMKA FATALNE NESREĆE JEDNE OD NAJBOLJIH TENISAČICA SVIH VREMENA Ovo baca sasvim drugo svjetlo na cijeli slučaj

 
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. srpanj 2017. 21:41

Američka tenisačica Venus Williams (37) je prije nekoliko dana optužena kako je skrivila prometnu nesreću u kojoj je jedna osoba poginula. U prvoj verziji vijesti američki mediji su naveli kako je do sudara došlo nakon što je Venus u raskrižju oduzela prednost drugom automobilu koji se zabio u njezino vozilo.

Ipak, sada se pojavila snimka u kojoj je vidljivo kako je Venus imala zeleno svjetlo na semaforu prije nego li je krenula u raskrižje kada je došlo do fatalne nesreće.

Automobil je vozila 68-godišnja Linda Barson koja je zadobila nekoliko lakših ozljeda, dok je njezin suprug Jerome Barson (78) koji je sjedio na suvozačkom mjestu, zadobio teške ozljede glave. Dva tjedna nakon nesreće je preminuo u bolnici.

Policija je novu snimku nesreće pustila u javnost, ali i dalje se vodi istraga nakon koje će biti utvrđeno je li Venus kriva ili ne. Ipak, ako je suditi po ovoj snimci, onda je jasno kako tenisačica niti u jednom trenutku nije mogla izbjeći sudar.

Ovo bi mogao biti ključan dokaz u obrani jedne od najbojih tenisačica svih vremena.

Linker
13. svibanj 2024 15:25