REUTERS
MELEM NA RANE

ZASLUŽILA JE SVE DO ZADNJE LIPE Mirjana postala milijunašica! Nekad je igrala za tristotinjak kuna, a evo koliko je zaradila u Australiji

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. siječanj 2017. 14:15

Mirjana Lučić-Baroni nije uspjela proći u finale Australian Opena. Od nje je u polufinalu bila bolja Serena Williams 6:2, 6:1, no Mikica je svejedno ispričala najljepšu priču ovogodišnjeg turnira u Melbourneu.

Osim što je za sve ono što joj se loše događalo u životu dobila unutarnju satisfakciju i, kako kaže, u velikoj mjeri nadoknadila životna ponižavanja, Mirjana je i doslovno naplatila svoje patnje.

Naime, polufinale u singlu donijelo joj je 900.000 australskih dolara, dok je u parovima, gdje je stigla do četvrtfinala, zaradila još 80.000 dolara. Sveukupno i preračunato u hrvatsku valutu, to je nešto više od pet milijuna kuna!


Serena Williams on court interview (SF...

S obzirom da je, kako je sama potvrdila, često igrala mečeve za samo 300-tinjak kuna, a bila je i u situacijama da su ju igračice odbijale u biranju parova jer nisu nikada čule za nju, sasvim sigurno možemo reći kako je ovakvu novčanu nagradu itekako zaslužila.


Serena Williams Vs lucic Australian open 2017...

Linker
07. svibanj 2024 14:18