Screenshot: Twitter
PSIHOLOŠKI KONTRA RAFE

ZLOČESTI AUSTRALAC NASTAVLJA RAT PROTIV NADALA Izvlačio je gaće, imitirao njegove trikove, sudac ga je opominjao, a sve to radi samo s jednim ciljem!

Jedan od najkontroverznijih tenisača današnjice voli biti u centru pozornosti, a to je dokazao i danas prijepodne u Melbourneu...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. siječanj 2020. 14:45

Nick Kyrgios, nevjerojatno talentiran, ali isto toliko budalasti tenisač na Touru, konstantno želi biti u centru pažnje čak i kad ne igra protiv najvećih zvijezda, pa je to učinio i jutros tijekom susreta protiv Gillesa Simona u Melbourneu...

Naime, ničim izazvan domaći Australac je tijekom svog susreta drugog kola "bocnuo" Rafaela Nadala! Miljenik publike dobio je upozorenje na trošenje vremena prije servisa, a koje je ograničeno na 25 sekundi, no nakon toga uslijedio je njegov protest prema glavnom sucu susreta.

Odgovorio mu je da je to zbog "namještanja frizure i izvlačenja gaća", a što je karakteristično upravo za Rafaela Nadala, a koji to radi prilikom svakog servisa.

Publika se nasmijala na posljednje provokacije kontroverznog Kyrgriosa, no na kraju nije ostao - usamljen. Jer u trećem setu sličnu stvar napravio je i Gilles Simon, njegov protivnik u susretu. Isto to je učinio nakon što ga je sudac upozorio da je potrošio vrijeme za servis.

Na kraju se nasmijao i Kyrgios, a pridružili su se i gledatelji neočekivanom showu na terenu. Neki će protumačiti da je ovo potencijalno psihološki rat protiv Rafe, jer ždrijeb ih je spojio u osmini finala Melbournea, ako obojica opravdaju uloge favorita kroz ždrijeb.

Primjerice, prošle godine, u ranoj fazi Wimbledona, upravo su se njih dvojica sudarili u ždrijebu, a meč su obilježile i nesportske radnje Australca, pa i gađanje lopticom protivnika...

Linker
25. travanj 2024 19:54