US OPEN

Zvonarjeva u polufinalu

Treba reći da je Zvonarjeva na putu do polufinala sve suparnice pobijedila bez izgubljenog seta, makar je dva puta morala igrati tie-break
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 08. rujan 2010. 23:43

Ruska tenisačica Vjera Zvonarjeva, sedma nositeljica turnira, izborila je plasman u polufinale nakon pobjede protiv Estonke Kaije Kanepi 6-3, 7-5...

Nastavak je to odličnih igara ruske tenisačice ove godine, a podsjetimo da je na prošlom Grand Slam turniru, u Wimbledonu, igrala finale i izgubila ga od Serene Williams.

Treba reći da je Zvonarjeva na putu do polufinala sve suparnice pobijedila bez izgubljenog seta, makar je dva puta morala igrati tie-break. I Kanepi je imala svoje prilike, kako u prvom tako i u drugom setu, no gotovo je svaki ključni poen, kao i završnicu gemove, bolje i strpljivije odigrala Zvonarjeva.

Kanepi je uvjerljivo najviše problema imala kada je morala igrati na svoj drugi servis. U takvim zgodama je uhvatila tek sedam od 29 poena.

Podsjetimo da su dan ranije međusobni polufinale na US Openu izborile Kim Clijsters i Venus Williams, a Zvonarjeva će u polufinalu igrati protiv pobjednice meča Caroline Wozniacki i Dominike Cibulkove.

US Open, četvrtfinale:

Zvonarjeva (7) - Kanepi (31) 6-3, 7-5

Wozniacki (1) - Cibulkova (kasnije)

Linker
24. travanj 2024 02:15