AFP
NEMA BIJELE ZASTAVE

Tito Vilanova: Možemo napraviti senzaciju, nismo zaboravili zabijati golove

'Definitivno ne očekujem da Messi na sebe preuzme sve naše probleme i da nas izvadi iz njih. On je naš najbolji i najbitniji igrač, ali i ostali moraju pokazati zašto su Barcelona'
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. travanj 2013. 21:44

U srijedu će nogometaši Barcelone pokušati nemoguće, odnosno, nadoknaditi minus od čak četiri pogotka (0-4) iz prve polufinalne utakmice Lige prvaka kod Bayerna. Na konferenciji za novinare, prije ogleda u srijedu, trener Katalonaca Tito Vilanova nije izgledao bespomoćno i pesimistično, već je ustvrdio:

- Očekujem li prolaz? Pa, očekujem da moji igrač na teren izađu s namjerom rušenja Bayerna. Što drugo? Znamo kako se zabijaju golovi i znamo da možemo, čak i okrenuti takav zaostatak kakav je bio u prvom ogledu. Moramo biti svoji i sve bi moglo ispasti dobro. Jasno, Bayern je sjajna, čvrsta momčad i teško ćemo zabiti koliko nam treba, ali mi znamo što nam je činiti - rekao je Vilanova i potom podvukao:

- Definitivno ne očekujem da Messi na sebe preuzme sve naše probleme i da nas izvadi iz njih. On je naš najbolji i najbitniji igrač, ali i ostali moraju pokazati zašto su Barcelona. Želim da damo sve od sebe, pa makar i ispali.

Linker
22. travanj 2024 09:59