Emilio Andreoli/Getty Images
BIRANE RIJEČI

TJEDAN DANA NAKON ODLASKA JUVENTUS SE OPROSTIO OD MANDŽUKIĆA Evo kako se talijanski prvak pozdravio s hrvatskim napadačem: 'Tko to može zaboraviti!?'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. prosinac 2019. 09:29

Šest dana nakon što je objavljena vijest da je Mario Mandžukić potpisao za katarski Al-Duhail njegov sada već bivši klub Juventus zahvalio mu se na učinjenom u protekle četiri i pol godine.

Na svojim službenim web-stranicama Juventus se zahvalio Mandžukiću objavivši video-kompilaciju njegovih najboljih trenutaka u dresu 'bianconera' uz poruku: 'Hvala, Mario Mandžukić! Sve najbolje u novoj avanturi.'

Također, objavljen je i veliki tekst u kojem se Juventus oprostio od hrvatskog napadača koji je s klubom osvojio četiri Scudetta, tri Kupa Italije i dva talijanska Superkupa.

"Hrvatski napadač napustio je Juventus nakon devet osvojenih trofeja, a u svaki je ugradio dio sebe. Ili je zabio ili je hrvao sa suparnicima i stvarao prostor za svoje suigrače. Super Mario je nosio naš dres velikim ponosom, karizmom i osjećajem pripadnosti u 162 navrata. Postigao je 44 pogotka, 31 u prvenstvu, dva u Kupu, jedan u Superkupu i 10 u Ligi prvaka. Kako ne spomenuti fantastičan gol Realu u finalu Lige prvaka? Tko to može zaboraviti!? Mandžukić je hrvatski nogometaš koji je postigao najviše pogodaka u dresu dresu Juventusa (31) u Serie A...Čak 16 od tog 31 gola stigli su kod rezultata 0:0. To dovoljno ukazuje na to koliko je bio važan igrač našeg kluba", napisao je, između ostaloga, Juventus u svojoj oproštajnoj poruci.

Linker
28. travanj 2024 16:02