Reuters / Max Rossi Livepic
O TOME SE ŠUŠKA

TO BI BILA PRAVA SENZACIJA Juventus spreman 'žrtvovati' Marija Mandžukića za veliki transfer kojim bi doveo jednu od najvećih svjetskih zvijezda!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. studeni 2018. 18:04

Prema napisima Sunday Expressa, u redovima Juventusa spremni su se odreći Marija Mandžukića kako bi u svoje redove doveli, odnosno vratili Paula Pogbu.

Navodno će talijanski prvak pokušati dovesti Pogbu već u siječnju, a među trojicom igrača koji bi mogli otići put Old Trafforda spominje se hrvatski napadač. Preostala dvojica su Alex Sando i Medhi Benatia, a nije isključena mogućnost da dvojica igrača Juventusa odu pravac Manchestera, plus zasad neimenovan novčani iznos izražen u desecima milijuna eura.

Direktor Juventusa Fabio Paratici navodno misli da je to dobitna formula kojom bi mogao prvoliti Manchester United na prodaju igrača koji je doveden upravo iz Torina 2016. godine za tada rekordnih 105 milijuna eura odštete.

Mandžukić je igrač Juventusa od 2015. godine, ljubimac je navijača 'Bianconera' i pitanje je kako bi oni reagirali na eventualan Mandžin odlazak.

Soccer Football - Champions League - Group Stage - Group H - Juventus v Manchester United - Allianz Stadium, Turin, Italy - November 7, 2018  Manchester United's Paul Pogba during the warm up before the match   REUTERS/Massimo Pinca
REUTERS

Linker
05. svibanj 2024 22:43