Mike Hewitt/Getty Images
PIŠE TUTTOSPORT

TO BI BIO SENZACIONALAN RASPLET Juventus je spreman odreći se Marija Mandžukića i jedne od najvećih zvijezda za dva apsolutna kapitalca!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. studeni 2018. 20:08

Ukoliko je za vjerovati napisima Tuttosporta, Juventus je u potrazi za igračima koji bi mogli zamijeniti Paula Dybalu (25) i Marija Mandžukića (32), a na meti talijanskog prvaka nalaze se neka itekako zvučna imena.

Talijanski dnevnik tako piše da su prve želje Juventusa Kylian Mbappe (19) i Marco Asensio (22).

Već dulje vrijeme po medijima se provlači priča da bi Dybala mogao napustiti Torino, a vjeruje se da bi odšteta za njega mogla iznositi nekih 135 milijuna eura. Najčešće se njegovo ime dovodi u kontekst potencijalnog transfera u Manchester United, iako on sam ističe kako ne razmišlja o transferu.

"Trenutno sam sretan u Torinu, ne razmišljam o transferu i jednostavno sam usredotočen na osvajanje titula ovdje", rekao je Dybala u jednom nedavnom intervjuu.

Navodno su se u Torinu spremni odreći i Mandžukića, čija cijena iznosi 30-ak milijuna eura.

Soccer Football - Champions League - Group Stage - Group H - Manchester United v Juventus - Old Trafford, Manchester, Britain - October 23, 2018  Juventus' Cristiano Ronaldo and Paulo Dybala            Action Images via Reuters/Jason Cairnduff
Reuters/Jason Cairnduff

A žele li dovesti Mbappea i Asensija u Juventusu će morati jako duboko posegnuti u džep. Transfermarkt.de Asensiovu vrijednost procjenjuje na 90 milijuna eura, a Mbappeovu na 180 milijuna eura.

Dakako, ovakve vijesti treba uzeti s velikom dozom rezerve...

Linker
27. travanj 2024 17:28