Screenshot: Twitter
PRESS UOČI FINALA KUPA

TO SE NIJE DOGODILO PUNE ČETIRI GODINE Lionel Messi prekinuo tradiciju i progovorio o šoku protiv Liverpoola, budućnosti trenera...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. svibanj 2019. 20:05

Lionel Messi danas se pojavio na press konferenciji uoči subotnjeg finala Kupa kralja protiv Barcelone.

Sama vijest ne bi bila tako čudna da se Messi nije pojavio na Barceloninoj presici uoči nekog susreta pune četiri godine. Zadnji put to se dogodilo 5. svibnja 2015. godine uoči polufinalne utakmice Lige prvaka protiv Bayerna.

Neizbježno pitanje za Messija bio je komentar na ispadanje od Liverpoola u polufinalu Lige prvaka. Ako ste zaboravili, Barcelona je nakon prvog susreta imala prednost 3:0, pa izgubila 4:0 na Anfieldu.

"Istina je da nismo dobro otvorili utakmicu protiv Liverpoola. Brzo smo primili gol kao godinu prije u Rimu. Onda smo reagirali i prvo poluvrijeme nije bilo u potpunosti loše, ali u drugom je dijelu postojala samo jedna momčad. Griješili smo i to se ne prašta. Bio je to jako težak udarac, te se i dalje oporavljamo od Liverpoola. Ali sada želim pobijediti u ovom finalu i osvojiti novi naslov", rekao je Messi.

Progovorio je Messi i o treneru Ernestu Valverdeu i medijskim nagađanjima da bi mogao napustiti klupu.

"Volio bih da Valverde nastavi. Ne krivim trenera za ispadanje iz Lige prvaka, već sebe i suigrače, mi snosimo krivnju. Imamo priliku osvojiti dvostruku krunu, a u prvenstvu smo izgubili samo tri utakmice".

O osvajanju Zlatne lopte.

"Iskreno, ne razmišljam o tome uopće."

Sličan odgovor imao je Argentinac upitan i želi li dolazak Antoinea Griezmanna, o čemu se medijski naveliko špekulira.

"Ne razmišljam o tome".

Linker
27. travanj 2024 13:31