Damir Krajac / CROPIX / Damir Krajac / CROPIX
OGLASIO SE LUKIN UZOR

'TOLIKO SE O TOME PRIČA I PIŠE, MORAM OVO RAŠČISTITI...' Boban napokon glasno i jasno rekao koliko ima istine u pričama o dolasku Modrića u Milan

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. kolovoz 2019. 17:42

Od transfera najboljeg nogometaša na svijetu u 2018. godini, kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića u redove AC Milana neće biti ništa. Talijanski mediji koji pobliže prate zbivanja na crveno-crnoj strani San Sira izvještavaju o tome kako je u klubu dogovoreno da se u posao s "desetkom" madridskog Reala neće ići. Jasno, to ne isključuje mogućnost da se o prelasku bude razgovaralo primjerice sljedećeg ljeta, ali do tada se neće dogoditi ništa.

Izdanje Gazzette dello Sport od ovoga četvrtka donosi izjavu Zvonimira Bobana, sportskog direktora Milana i Modrićevog igračkog idola. I njemu je jasno da je kapetan Vatrenih siguran u Realu za sljedeću sezonu.

- Ima tome već 20 dana da je Maldini odlučio ne dovoditi Luku. No, kako se o tome stalno priča ili piše, moram ponoviti da najbolji igrač svijeta neće postati naš igrač ovoga ljeta. Iako bi ga bilo lijepo imati, jedna je istina u tome svemu, a ta je da će ostati u Madridu. Lijepo je što nam je zaželio sreću za sljedeću sezonu, kao i to što simpatizira naš klub od djetinjstva, ali ovo smo morali raščistiti, rekao je nekadašnji kapetan, vođa "originalnih" Vatrenih.

Linker
23. travanj 2024 18:33