Ante Cizmic / Hanza Media / Hanza Media
ZAGLAVIO NA HLADNOM SJEVERU

TOTALNO BIZARAN PUT BIVŠE HAJDUKOVE 'DESETKE' 'Jučer' predvodio ekipu do senzacionalnog naslova, a danas je 'dotaknuo dno' i to u drugoj ligi?!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. lipanj 2017. 22:13

Prije samo dvije godine, Dinko Trebotić je bio jedan od glavnih igrača mađarskog Videotona u neočekivanom, prilično i senzacionalnom osvajanju prvenstva. No, danas je bivša Hajdukova 'desetka' zaglavila u Fredrikstadu, klubu koji je zadnji u drugoj norveškoj ligi!

Teško je reći kako je zaglavio tamo s obzirom na neosporne kvalitete, poznato je da je u međuvremenu imao epizodu u izraelskoj Bnei Yehudi (izražavao je nezadovoljstvo statusom), od ljeta 2016. do veljače 2017. godine i da je upisao sedam nastupa.

Dovodilo ga se u kombinacije s Hajdukom prije nekoliko mjeseci, spominjao se povratak, no igrač kojeg je nerijetko znao nahvaliti i splitski trener Stanko Poklepović, ipak nije osvanuo u starom jatu gdje je svojevremeno odigrao 37 utakmica.

Zaista čudno i nejasno (1. norveška liga je tek 25. na listi UEFA-inih koeficijenata), no vidjet ćemo uskoro planira li 26-godišnjak povratak u neki snažniji klub, gdje objektivno i pripada...

Rezultati by SofaScore

Linker
17. svibanj 2024 23:13