Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
LJETNI MERCATO

TRANSFER U ROMU PROPAO JE U POSLJEDNJI TRENUTAK, ALI LOVREN IMA NOVU OPCIJU Je li na pomolu transfer u momčad koju je upravo napustio drugi Vatreni!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. kolovoz 2019. 13:00

Dejan Lovren ovog se ljeta medijski često dovodio u kontekst mogućeg odlaska iz Liverpoola.

Dugo vremena postojali su intenzivni kontakti s Romom, spominjala se mogućnost njegovog odlaska u Milan, a Sport Bild sada tvrdi da bi hrvatski nogometni reprezentativac karijeru mogao nastaviti u redovima Bayer Leverkusena.

'Apotekari' Lovrena navodno žele dovesti na posudbu s opcijom otkupa, a cijeli slučaj komentirao je sportski direktor Bayera Rudi Völler: 'Vidjet ćemo'. Navodi se da bi jednogodišnja posudba mogla biti realizirana za 3 milijuna eura odštete.

Dakle, Völler nije demantirao ovakve navode, što bi mogao biti znak da zaista ima nešto u takvim pričama, a činjenica je da će Lovren u Liverpoolu zaista teško do minutaže.

U rotaciji ispred njega su Virgil van Dijk, Joe Gomez i Joel Matip i Lovren se u tri ovosezonske utakmice Liverpoola uopće nije našao niti na klupi 'Redsa'.

Donedavno je boje Bayera branio i Lovrenov suigrač iz hrvatske reprezentacije Tin Jedvaj koji je u međuvremenu otišao na posudbu u Augsburg.

Linker
02. svibanj 2024 19:54